Digitale schermen

Verhoog de zichtbaarheid van uw kantoor met een digitaal scherm. De inhoud van 'Je Makelaar'-campagnes en partnermaatschappijen van uw keuze wordt automatisch getoond.

Posters

Voor uw campagnes kunt u gratis uw posters bestellen om in uw kantoor te communiceren.

Persoverzicht

In het dagelijks persoverzicht bieden we u een ruime selectie van artikels.

Webshop

Om uw kantoor te promoten, kunt u via de webshop gadgets en geschenken bestellen onder de merknaam 'Je Makelaar', die u kunt personaliseren met de naam van uw kantoor.

Lichtreclame

Voor een betere herkenbaarheid van uw kantoor kunt u een lichtreclame 'Je Makelaar' bestellen dat uw beroep en professionalisme aanduidt.

Makelaarwebsite IBP

Om uw aanwezigheid op het web te verzekeren, biedt Brocom standaard websites aan.

SectorCatalog

De toepassing "SectorCatalog" is een database van courante documenten van partner-maatschappijen zoals algemene voorwaarden, technische fiches...

Downloadbaar promotiemateriaal

Het promotiemateriaal dat u hier kunt downloaden stelt u in staat de promotiecampagne van Brocom verder te zetten in de lokale pers.

Sectorale agenda

In de sectorale agenda kunt u de belangrijkste evenementen van de sector raadplegen.

Indexen en vrijstellingen

Hier kunt u de indexen en franchises van de sector raadplegen.

Brocom DIV

Met de Brocom-DIV-applicatie kunnen voertuigen rechtstreeks via internet worden geregistreerd tegen een voordelig tarief voor Brocom-leden.

Binex

Met Binex kan je de premies van verschillende verzekeraars vergelijken.

Tariferingsaanvraag

Voor bestuurders die op de markt geen verzekering BA auto meer vinden of er slechts vinden aan een zeer hoog tarief kan een aanvraag ingediend worden bij het Tariferingsbureau.

Identificatie van de verzekeraar

Om de identificatie van de verzekeraar van een voertuig aan de hand van de (Belgische) nummerplaat te verkrijgen, moet via internet een aanvraag worden ingediend bij het Gemeenschappelijk Motorwaarborgfonds.

Aangifte ongeval

Via de toepassing van het Belgisch Gemeenschappelijk Motorwaarborgfonds (BGWF) kan u rechtstreeks aangifte doen van een ongeval.

Waar is mijn plaat

Via deze DIV applicatie kunt u uw aanvraagstatus, registratiestatus en voertuigstatus bekijken.

Brocom DIV - Online inschrijving

De online inschrijving van voertuigen is vrijwel onmisbaar geworden om de eindgebruiker snel en goedkoop te bevredigen. Twee door de DIV erkende operatoren, Portima en inMotiv, stellen een inschrijvingsplatform ter beschikking.

Brocom doet uw visibiliteit nationaal en regionaal groeien

Brocom verhoogt uw zichtbaarheid in de mass media en de digitale media op nationaal niveau, zorgt voor verkeer naar uw kantoren via het platform makelaarinverzekeringen.be en stelt u marketingmateriaal en -tools ter beschikking om uw business te ondersteunen.

Word nu lid