De multichannel makelaar in 8 video's

Onze ambitie is om alle makelaars te laten evolueren naar deze multichannel makelaar. Acht video’s werden in de zomer van 2022 uitgezonden. Deze video's bestaan uit twee delen: een korte inleiding en een praktische demonstratie om het desbetreffende kanaal te activeren.

Digitale schermen

Verhoog de zichtbaarheid van uw kantoor met een digitaal scherm. De inhoud van 'Je Makelaar'-campagnes en partnermaatschappijen van uw keuze wordt automatisch getoond.

Posters

Voor uw campagnes kunt u gratis uw posters bestellen om in uw kantoor te communiceren.

Lichtreclame

Voor een betere herkenbaarheid van uw kantoor kunt u een lichtreclame 'Je Makelaar' bestellen dat uw beroep en professionalisme aanduidt.

Webshop

Om uw kantoor te promoten, kunt u via de webshop gadgets en geschenken bestellen onder de merknaam 'Je Makelaar', die u kunt personaliseren met de naam van uw kantoor.

Mijn webpagina

2.300 makelaars hebben een webpagina op makelaarinverzekeringen.be. Is die van u up-to-date?

Mijn website

80% van de makelaars heeft een website. Bevat uw website het logo, de inhoud en de campagnes van ‘Je Makelaar, Je beste Verzekering'?

Mijn Google zoekmotor

Heeft u een Google My Business pagina? Een goede referencing is essentieel om gemakkelijk gevonden te worden op het web.

Mijn sociale media

Bent u aanwezig op Facebook en LinkedIn? Op jaarbasis registreren we meer dan 1 miljoen impressies, 30.000 engagementen, 17.000 kliks en meer dan 11.000 shares van organische posts van de ‘Makelaar in Verzekeringen’ Facebook-pagina.

Mijn klantenzone

Onderhoudt de relatie met uw klanten op een digitale manier met een klantenzone.

Makelaarwebsite IBP

Uw IBP-site wordt vanaf juli 2023 automatisch doorgestuurd naar uw premium webpagina.

Sectorale agenda

In de sectorale agenda kunt u de belangrijkste evenementen van de sector raadplegen.

Persoverzicht

In het dagelijks persoverzicht bieden we u een ruime selectie van artikels.

SectorCatalog

De toepassing "SectorCatalog" is een database van courante documenten van partner-maatschappijen zoals algemene voorwaarden, technische fiches...

'Je Makelaar, Je beste Verzekering' logo's

U kan de 'Je Makelaar, Je beste Verzekering' logo's downloaden om ze in uw communicatiekanalen te integreren.

Attest

Dit attest wordt ter beschikking gesteld van elke partner-makelaar die zijn engagementen duidelijk wenst weer te geven in zijn kantoor.

Indexen en vrijstellingen

Hier kunt u de indexen en franchises van de sector raadplegen.

Binex

Met Binex kan je de premies van verschillende verzekeraars vergelijken.

Tariferingsaanvraag

Voor bestuurders die op de markt geen verzekering BA auto meer vinden of er slechts vinden aan een zeer hoog tarief kan een aanvraag ingediend worden bij het Tariferingsbureau.

Identificatie van de verzekeraar

Om de identificatie van de verzekeraar van een voertuig aan de hand van de (Belgische) nummerplaat te verkrijgen, moet via internet een aanvraag worden ingediend bij het Gemeenschappelijk Motorwaarborgfonds.

Aangifte ongeval

Via de toepassing van het Belgisch Gemeenschappelijk Motorwaarborgfonds (BGWF) kan u rechtstreeks aangifte doen van een ongeval.

Waar is mijn plaat

Via deze DIV applicatie kunt u uw aanvraagstatus, registratiestatus en voertuigstatus bekijken.

Brocom DIV - Online inschrijving

De online inschrijving van voertuigen is vrijwel onmisbaar geworden om de eindgebruiker snel en goedkoop te bevredigen. Twee door de DIV erkende operatoren, Portima en inMotiv, stellen een inschrijvingsplatform ter beschikking.

Brocom DIV

Met de Brocom-DIV-applicatie kunnen voertuigen rechtstreeks via internet worden geregistreerd tegen een voordelig tarief voor Brocom-leden.

Brocom doet uw visibiliteit nationaal en regionaal groeien

Brocom verhoogt uw zichtbaarheid in de mass media en de digitale media op nationaal niveau, zorgt voor verkeer naar uw kantoren via het platform makelaarinverzekeringen.be en stelt u marketingmateriaal en -tools ter beschikking om uw business te ondersteunen.

Word nu lid

Een verzekeringsmakelaar is een raadgever en vertrouwenspersoon. Hij informeert, in alle onafhankelijkheid, begeleidt en helpt om keuzes te maken op basis van behoeften en situatie. Hij staat bij en verdedigt belangen! Deze verzekeringsmaatschappijen werken alvast samen met onafhankelijke Makelaars in Verzekeringen:
De onafhankelijke Makelaars in Verzekeringen worden ondersteund door: