Tools en diensten voor makelaars

De multichannel makelaar in 8 video's

Onze ambitie is om alle makelaars te laten evolueren naar deze multichannel makelaar. Acht video’s werden in de zomer van 2022 uitgezonden. Deze video's bestaan uit twee delen: een korte inleiding en een praktische demonstratie om het desbetreffende kanaal te activeren.

Digitale schermen

Verhoog de zichtbaarheid van uw kantoor met een digitaal scherm. De inhoud van 'Je Makelaar'-campagnes en partnermaatschappijen van uw keuze wordt automatisch getoond.

Posters

Voor uw campagnes kunt u gratis uw posters bestellen om in uw kantoor te communiceren.

Lichtreclame

Voor een betere herkenbaarheid van uw kantoor kunt u een lichtreclame 'Je Makelaar' bestellen dat uw beroep en professionalisme aanduidt.

Webshop

Om uw kantoor te promoten, kunt u via de webshop gadgets en geschenken bestellen onder de merknaam 'Je Makelaar', die u kunt personaliseren met de naam van uw kantoor.

Sectorale agenda

In de sectorale agenda kunt u de belangrijkste evenementen van de sector raadplegen.

Persoverzicht

In het dagelijks persoverzicht bieden we u een ruime selectie van artikels.

Brocom doet uw visibiliteit nationaal en regionaal groeien

Brocom verhoogt uw zichtbaarheid in de mass media en de digitale media op nationaal niveau, zorgt voor verkeer naar uw kantoren via het platform makelaarinverzekeringen.be en stelt u marketingmateriaal en -tools ter beschikking om uw business te ondersteunen.

Word nu lid

Een verzekeringsmakelaar is een raadgever en vertrouwenspersoon. Hij informeert, in alle onafhankelijkheid, begeleidt en helpt om keuzes te maken op basis van behoeften en situatie. Hij staat bij en verdedigt belangen! Deze verzekeringsmaatschappijen werken alvast samen met onafhankelijke Makelaars in Verzekeringen:
De onafhankelijke Makelaars in Verzekeringen worden ondersteund door: