0. Inleiding, op weg naar de multichannel makelaar

In deze video wordt de multichannel strategie door Kelly Schamphelaere (ex CEO FVF) en Michaël Bonhomme (ex voorzitter Brocom) uitgelegd.  

Deze zal uw zichtbaarheid en uw contactopportuniteiten sterk verhogen om in de digitale wereld aanwezig te zijn.  

Bekijk de video

Volg elke stap van dit traject.

1. Mijn lichtreclame

1.350 makelaars hebben al een lichtreclame, u ook? Het verhoogt uw zichtbaarheid en verwijst naar de nationale mediacampagnes ‘Je Makelaar, Je beste Verzekering'.

Bekijk de video

Als u er nog geen hebt, kan u er een bestellen op brocom.be (exclusief en gratis aanbod voor leden).

2. Mijn digitale scherm

370 makelaars hebben al een digitaal scherm van Brocom, en u? Het digitale scherm moderniseert en professionaliseert de communicatie in uw kantoor en onderscheidt u van de concurrentie.

Bekijk de video

Als u er nog geen hebt, kan u er een bestellen op brocom.be (exclusief en concurrentieel aanbod voor leden).

3. De Google zoekmotor

Heeft u een Google My Business pagina? Een goede referencing is essentieel om gemakkelijk gevonden te worden op het web. Dit wordt beïnvloed door uw Google My Business pagina, een goede SEA (Search Engine Advertising) en een goede SEO (Search Engine Optimization). De video laat zien hoe u uw eigen Google My Business kunt maken.

Bekijk de video

Deze service is gratis en maakt u zichtbaar op Google.

4. De zoekmotor van de makelaar op makelaarinverzekeringen.be

Per jaar worden 220.000 bezoeken en 30.000 opzoekingen van makelaars geregistreerd op makelaarinverzekeringen.be. Zijn uw contactgegevens volledig en up-to-date? Ze maken het makkelijk voor surfers om u te vinden. Zie in de video hoe u dit gemakkelijk kan doen.

Bekijk de video

Deze service is gratis en maakt u gemakkelijk vindbaar op makelaarinverzekeringen.be.

5. Mijn webpagina

2.300 makelaars hebben een webpagina op makelaarinverzekeringen.be. Is die van u up-to-date? Bevat het de modules om de contacten met uw kantoor te vergemakkelijken? Het is belangrijk dat uw gegevens actueel en volledig zijn en dat ze uw activiteit goed beschrijven zodat men gemakkelijk met u contact kan opnemen.

Bekijk de video

Deze service is gratis en vergemakkelijkt de online contacten met uw kantoor.

6. Mijn website

80% van de makelaars heeft een website. Bevat de uwe het logo, de inhoud en de campagnes van ‘Je Makelaar, Je beste Verzekering'? Meer dan 300 makelaars hebben een Brocom website. Uw website is uw digitale kantoor en is essentieel voor zichtbaarheid in de digitale wereld.

Bekijk de video

U kan gratis het logo en al de campagnes downloaden op uw website. Deze service is exclusief voor leden.

7. Mijn sociale media

Bent u aanwezig op Facebook en LinkedIn? Op jaarbasis registreren we meer dan 1 miljoen impressies, 30.000 engagementen, 17.000 kliks en meer dan 11.000 shares van organische posts van de ‘Makelaar in Verzekeringen’ Facebook-pagina. Bent u deze berichten aan het delen? Hebt u uw eigen pagina?

Bekijk de video

Deze services is gratis en onderhoud uw relatie met uw 'community'.

8. Mijn klantenzone

De achtste en laatste stap op de weg naar de multichannel makelaar gaat over het gebruik van de klantenzone. Deze onderhoudt de relatie met uw klanten op een digitale manier. Hoe zit het met u? Bekijk de video om te zien hoe u de klantenzone op uw site activeert en hen een multichannel ervaring biedt.

Bekijk de video

Ik heb vragen over mijn digitale marketing

Brocom biedt een support service voor al uw noden in digitale marketing. U kunt een beroep doen op onze community manager door contact op te nemen via deze link en reserveer 

rechtstreeks een tijdslot om al uw Google-gerelateerde vragen te stellen. Als BROCOM-lid geniet u een voorkeurtarief van € 65 BTW inbegrepen per sessie in plaats van € 100 per sessie.

Kortom, onze diensten voor social media management en ondersteuning in digitale marketing zijn ontworpen om u te helpen u te onderscheiden van de concurrentie, uw doelgroep te bereiken en het meeste te halen uit uw social media om uw bedrijf te promoten.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Een verzekeringsmakelaar is een raadgever en vertrouwenspersoon. Hij informeert, in alle onafhankelijkheid, begeleidt en helpt om keuzes te maken op basis van behoeften en situatie. Hij staat bij en verdedigt belangen! Deze verzekeringsmaatschappijen werken alvast samen met onafhankelijke Makelaars in Verzekeringen:
De onafhankelijke Makelaars in Verzekeringen worden ondersteund door: