FVF, marktleider in het vertrouwen van de makelarij

De Federatie voor Verzekerings- en Financiële tussenpersonen (FVF) is de wettig erkende beroepsvereniging voor Nederlandstalige verzekeringsmakelaars in België.

De topprioriteit van FVF bestaat erin de continuïteit van het onafhankelijke distributiekanaal in verzekeringen te garanderen. Dit doet zij door de belangen van haar leden op verschillende terreinen te verdedigen. Zo laat zij haar invloed gelden in de politieke wereld, bij de overheid en bij verschillende officiële instanties, zowel op nationaal als op Europees niveau. Daarnaast is FVF namens de verzekeringsmakelarij een erkende gesprekspartner van de verzekeringsmaatschappijen.

Tenslotte is FVF ook actief op operationeel vlak. Zo staat FVF mee aan de basis van een aantal operationele initiatieven ten goede van de verzekeringsmakelarij en verleent zij haar actieve steun aan het distributielabel dat vanuit Brocom in de markt wordt gezet.

Leden van FVF kunnen bovendien genieten van een aantal interessante ledenvoordelen zoals ondermeer exclusieve nieuwsberichten met beroepsinformatie, toegang tot een uitgebreide e-bib, juridisch advies en bijstand, Brocom-partnership, ledenmagazine Vrijuit en voordelige groepspolissen (Beroepsaansprakelijkheid, Rechtsbijstand).

Contactgegevens

Autolei 250
2160 Wommelgem
Tel: 03-244 12 80
Fax: 03-216 97 45
info@fvf.be
www.fvf.be